FAQ
  • Cine este XTB? XTB (X-Trade Brokers) este una dintre cele mai mari companii de brokeraj pe piete financiare din Europa Centrala si de Est. Suntem prezenti in mai mult de 15 tari in Europa, Asia si America Centrala, reglementati de toate institutiile care reglementeaza pietele financiare in tarile in care ne desfasuram activitatea. Sucursala din Romania a fost deschisa in anul 2008. Pana acum, prin programele organizate in Romania, am educat mai mult de 15.000 de oameni in domeniul investitiilor financiare
  • Cat ma costa sa particip la XTB Trading Cup 2011? Participarea la concurs este GRATUITA. Nu exista costuri ascunse la inscriere sau in timpul desfasurarii concursului.
  • De ce ati da un premiu atat de mare? Ce aveti de castigat? Concursul are scop educativ si menirea de a va familiariza pe dumneavoastra cu investitiile pe pietele financiare. Concursul, in sine, nu ne aduce nici-un venit. Cu cat vom avea mai multi participanti interactioneza cu aceste piete (chiar si in mediul virtual) cu atat putem creste piata pe care ne desfasuram activitatea. Premiul pus in joc nu este, insa, deloc VIRTUAL!
  • Ce sanse de castig am in fata unor traderi cu experienta in acest domeniu? Statisticile pe care le avem din concursurile anterioare arata ca cele mai mari sanse de castig le au cei fara experienta in domeniu. Explicatia este ca expertii au tendinta de a trata conturile de concurs ca pe niste conturi cu bani reali. Aplicand, instinctual, strategii de management al riscului, expertii nu pot egala randamentele pe care le obtin cei fara experienta.
  • Cat de PE BUNE e premiul cel mare? Premiul este FOARTE PE BUNE. XTB a organizat pana in prezent mai mult de 30 de astfel de concursuri cu premii considerabile. In Romania, acest concurs este deja la 3-a editie. Puteti gasi referinte in mediul online despre editiile anterioare din Romania sau din alte tari. Niciodata nu a fost contestat rezultatul vreunui concurs organizat de XTB. In plus, aceasta editie a concursului este auditata de Ernst & Young.
  • Ce este Comunitatea FX? (n.r. www.comunitateafx.ro) Comunitatea FX este un site social pe care l-am creat pentru cei doresc sa se familiarizeze cu pietele financiare. Aici puteti interactiona cu alti pasionati sau doritori de a intelege cum functioneaza aceste piete. Sau puteti, pur si simplu, sa gasiti un interlocutor pentru o cafea sau pentru o bere :)

Cunoaste-i pe altii care vor milionul tau!

Invita-ti cat mai multi prieteni si

Castiga un iPad2!

click aici